Назад
РАЗГЛЕДАНИ
КАТЕГОРИИ
ПРОИЗВОДИТЕЛИ

PACO RABANNE INVICTUS EDT за мъже

PACO RABANNE INVICTUS EDT за мъже

150ml.EDT

Цена: 157.50 лв.

100ml.EDT

Цена: 119.72 лв.

50ml.EDT

Цена: 88.75 лв.

Paco Rabanne Invictus, от латински означава "неуязвим", той представлява силата, енергията и динамиката на компанията. Уханието му стартира със свежите нотки на водни нотки и грейпфрут. Сърцето му предоставя стилният ароматът на жасмин, дървесната база на уханието е изградена от пачули, амбра, дъбов мъх и тиково дърво.

Според различни източници той е подходящ за ползване през цялата година без значение дали е студено или топло времето, за ползване през деня.

Според други източници уханието не си заслужава, че е далеч от това което твърдят за него рекламните агенции. Но това са хора които вече са имали възможността да го тестват и да си кажат реалното мнение. Според мен едва ли ще е подходящ за зимен парфюм, но това със сигурност ще мога да кажа след като ми го доставят, защото все още трудно се намира по нашите ширини.

Бутилката е изключително интересна, дизайнът и наподобява трофей или купа на състезание, който печелят само победителите. Парфюмът е наличен в 50 и 100ml Eau de Toilette и да се надяваме скоро да е и на нашият пазар

 

 

 

Продукта е оригинален с гарантирано качество в оригинална опаковка.

ПОДОБНИ ПРОДУКТИ

ЗА СВ. ВАЛЕНТИН
ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ
ПРЕПОРЪЧВАМЕ ВИ